Probléma

Amikor az első ráncokat felfedezzük arcunkon, szembesülünk vele, hogy felettünk sem múlik el nyomtalanul az idő. Szívesen megszabadulnánk ezektől a bosszantó jelektől, de félünk a fájdalmas beavatkozásoktól, aggódunk, hogy a műtét után már nem leszünk olyan természetesek. Mégis, ki tud segíteni? A Dr. Szabó Orvos-Esztétikai Központokban megnyugtató megoldást kínálunk az öregedés első jeleire. Villanófény segítségével szükségtelenné tehetjük, vagy évekkel késleltethetjük a műtéti beavatkozást.

Kezelés menete

A kezelés megkezdése előtt eltávolítjuk a sminket, megtisztítjuk az arcot a szennyeződéstől. Ezt követően „kitakarjuk” az anyajegyeket, és felhelyezünk egy speciális védőszemüveget, hogy óvjuk szemét a fénytől. Arcára zselét viszünk fel, majd megkezdjük a villanófényes kezelést. Egy-egy alkalom kb. 30 percig tart.

A nagyenergiájú fénynyaláb felgyorsítja a bőr alsó rétegében a kollagéntermelést, mely bőre rugalmasságáért felel. A fotorejuvenációs kezelés hatására a bőr vízmegkötő képessége is megnövekszik, így a kapcsolódó hidratáló kezelések jóval hatékonyabbak. A kezelés eredményeként a bőr láthatóan feszesebb, fiatalosabb lesz, csökken a pórusok mérete, a bőr színe egyenletesebb lesz.

A kezelés az arcon kívül a kézhát, a nyak és a dekoltázs bőrén is elvégezhető.

A kezelést kúraszerűen érdemes végezni. Egy kezeléssorozat a kiindulási állapottól függően 5-8 kezelésből áll, egy-két hetes szünetekkel. Ezt követően érdemes félévente egy-egy fenntartó kezelést elvégezni.

Kezelés után

  • Ne alkalmazzon sminket a kezelt területen a pirosság elmúlásáig.
  • Kerülje a napozást, szükség esetén használjon fényvédővel kombinált arckrémet!
Bejelentkezés